Blind komt met eerste reactie op verrassende transfer naar Bayern

Reacties

Daley Blind heeft gereageerd op zijn overstap naar Bayern München. De verdediger heeft veel zin in zijn vuurdoop bij de grootmacht uit de Bundesliga. Blind tekende donderdag een contract tot het einde van het seizoen en hoopt prijzen te pakken.

Blind komt met eerste reactie op verrassende transfer naar Bayern
© Pro Shots

'Ik kan haast niet wachten om hier te spelen', vertelt Blind op de website van zijn nieuwe club. 'De belangrijkste fase van het seizoen komt eraan, waarin de prijzen worden verdeeld. Een club als Bayern is in staat om alle prijzen winnen.' Blind hoopt in de tweede seizoenshelft een bijdrage te kunnen leveren aan het winnen van prijzen.

'De wil om prijzen te pakken is voelbaar bij deze club en was doorslaggevend voor mijn besluit. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de ploeg. Ik zal alles geven voor Bayern', besluit de Oranje-international.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic prijst zich gelukkig met de komst van Blind en legt uit waarom hij de verdediger wilde binnenhalen. 'We zijn dolblij met Daley. Hij is een veelzijdige verdediger, die op de linksbackpositie en in het centrum kan spelen. Hij heeft veel internationale ervaring en heeft leiderschapskwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons van dienst gaat zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.