Blind mist Champions League-duel met Feyenoord, PSV haalbare kaart

Reacties

Daley Blind moet de Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. De verdediger, belangrijke kracht bij de Catalanen, moet door een blessure zo'n vier weken toekijken.

Blind mist Champions League-duel met Feyenoord, PSV haalbare kaart
© Pro Shots
Girona
Girona
Wo 2 okt.
18:45
Feyenoord
Feyenoord

Dit meldt Girona in een medische update. Het betekent dat Blind meerdere wedstrijden mist voor Girona, maar tegen PSV kan de gestopte Oranje-international er volgens de schatting weer bij zijn. De Eindhovenaren zijn op 5 november tegenstander van Girona in de competitiefase van de Champions League.

Dat Girona zonder Blind tegen Feyenoord aantreedt, kan gezien worden als aan aderlating voor de La Liga-club. Blind miste nog geen wedstrijd in de Spaanse competitie, in de vorige Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain bleef hij opvallend genoeg wel negentig minuten op de bank. Spaanse media schreven de afgelopen weken nog erg positief over Blind.

Blind viel afgelopen weekend uit met een kuitblessure, hij ging in de beginfase van de tweede helft tegen Celta de Vigo naar de kant. Naast de voormalig Ajacied staat ook Oriol Romeu voorlopig aan de kant. De van Barcelona gehuurde middenvelder heeft circa acht weken nodig om te herstellen van een dijbeenblessure en zal dus waarschijnlijk ook tegen PSV ontbreken.

Alles over de Champions League

We bundelen het laatste Champions League-nieuws op onze Champions League -pagina. Van PSV, tot Feyenoord en de topfavorieten, alles komt voorbij. Alle wedstrijden zijn ook hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.