Boekweg en Stam nemen honneurs waar bij FC Zwolle

FC Zwolle heeft officieel naar buiten gebracht dat Jan Everse niet langer de trainer van de club is. Vrijdagavond tegen Helmond Sport zitten Claus Boekweg en Jaap Stam op de bank bij de club uit de Jupiler League.

Boekweg en Stam nemen honneurs waar bij FC Zwolle

'FC Zwolle heeft besloten om trainer Jan Everse per direct op non-actief te zetten. De reden hiervoor zijn de teleurstellende prestaties van het eerste elftal', aldus een persbericht van de club. FC Zwolle bezet momenteel de twaalfde plaats in de Jupiler League en werd dinsdagavond in het KNVB-bekertoernooi uitgeschakeld door Jong De Graafschap.

FC Zwolle en Everse zijn het nog niet eens geworden over een afkoopsom. 'Voorzitter Adriaan Visser betreurt dat het gesprek niet tot overeenstemming heeft geleid', aldus de persverklaring van FC Zwolle. Everse werd vorig seizoen ook al ontslagen na de zogenoemde bitterbal-affaire, maar de coach keerde later terug in zijn functie.

FC Zwolle gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe trainer. Tot een nieuwe hoofdcoach is aangesteld zullen Boekweg en Stam de honneurs waarnemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen