Boëtius hoopt vurig op rentree in De Kuip: 'Liever gisteren dan vandaag'

Reacties

Mocht Feyenoord aan Jean-Paul Boëtius vragen of hij een contract wil ondertekenen in Rotterdam, dan is dat voor hem een no-brainer. De dertigjarige aanvaller annex middenvelder houdt momenteel puur zijn conditie op peil bij de club, maar zou liever gisteren dan vandaag in De Kuip spelen.

Boëtius hoopt vurig op rentree in De Kuip: 'Liever gisteren dan vandaag'
© ESPN

Dat Boëtius vrijdagochtend op het trainingsveld bij Feyenoord stond, kwam als een verrassing. Na wekenlang individueel trainen mocht hij weer eens aan een groepstraining proeven bij Jong Feyenoord. 'Ik heb een belletje gepleegd met John de Wolf en vroeg of hij misschien kon meedenken. Dat heeft hij gedaan en nu kan ik mezelf in groepsverband fit houden bij Jong Feyenoord', begon Boëtius met zijn brede onmiskenbare glimlach voor de camera’s van ESPN.

'Ik wil hier de volgende stap zetten', vervolgde de één-voudig international, die zowel verbaal als non-verbaal laat blijken graag voor Feyenoord te willen spelen. 'Dat ligt niet aan mij, maar als de mogelijkheid zich voordoet, dan is het een no-brainer. Het moet toch bij andere mensen gaan kriebelen', aldus Boëitius, die nog één keer de directe vraag krijgt of hij De Kuip wil spelen. 'Liever gisteren dan vandaag.'

Mocht het uiteindelijk niet Feyenoord worden, dan staat Boëtius ook meer dan open voor andere clubs. 'Dat hoeft voor mij niet per se in de winterstop te zijn. Ik ben hongerig en beschikbaar. Mijn lichaam zegt me dat ik nog een paar jaar door wil', besluit hij.

Brian Priske werd vrijdag al gevraagd naar een mogelijke vaste terugkeer van Boëtius in de hoofdmacht van Feyenoord. Daar wilde de Deen niet te veel over kwijt, maar hij is blij dat de club de speler in ieder geval op deze manier al kan helpen.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Boëtius
Meer over J. Boëtius
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.