Bondscoach Marokko stelt fans gerust over Mazraoui

Reacties

Walid Regragui verwacht dat Noussair Mazraoui snel weer in actie kan komen voor zijn club en voor het nationale elftal. De Marokkaanse bondscoach benadrukte tijdens een persmoment dat de hartproblemen van de rechtsback van Manchester United niet ernstig zijn.

Bondscoach Marokko stelt fans gerust over Mazraoui
© Pro Shots

Mazraoui onderging onlangs een operatie om lichte hartproblemen te verhelpen. Het ging om een ingreep uit voorzorg. Regragui wilde speculaties over een langere absentie direct tegengaan en maakte duidelijk: 'Het is niet dat hij aan een gevaarlijke ziekte lijdt. We hopen dat hij er in november gewoon weer bij is.'

De 26-jarige ex-Ajacied meldde zich bij Regragui af voor de huidige interlandperiode. Marokko speelt zaterdagavond een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Centraal-Afrikaanse Republiek en staat dinsdag nog eens tegenover diezelfde tegenstander. In november staan kwalificatiewedstrijden tegen Gabon en Lesotho op het programma.

Mazraoui kwam op 6 oktober in de laatste competitiewedstrijd voor de interlandbreak nog in actie voor Manchester United, dat toen gelijkspeelde bij Aston Villa (0-0). Voor het team van Erik ten Hag gaat de Premier League op 19 oktober verder met een thuiswedstrijd tegen Brentford. Het is nog onduidelijk wanneer Mazraoui exact weer in actie kan komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.