Borussia Dortmund laat Füllkrug gaan

Reacties

Niclas Füllkrug is hard op weg naar West Ham United. Borussia Dortmund heeft bevestigd dat de 31-jarige spits het trainingskamp van de Duitse club heeft verlaten voor gesprekken over een transfer.

Borussia Dortmund laat Füllkrug gaan
© Pro Shots

De concrete interesse van West Ham United was al geen geheim meer na berichten in Engelse en Duitse media. Volgens Sky Sports ondergaat Füllkrug deze zaterdag al de medische keuring bij The Hammers. Voor de 21-voudig Duits international wordt dit zijn eerste avontuur in het buitenland.

Een andere speler die naar verluidt deze zaterdag de medische keuring bij West Ham ondergaat, is Guido Rodríguez. De dertigjarige spelverdeler is transfervrij na zijn vertrek bij Real Betis. De nieuwe West Ham-manager Julen Lopetegui zag in zijn periode bij Sevilla vaak van dichtbij hoe de Argentijns international het spel van de rivaal met verve vorm gaf.

West Ham is aan het doorpakken op de transfermarkt. De toekomst van Crysencio Summerville ligt namelijk ook in Oost-Londen. De 22-jarige Nederlander komt over van Leeds United. Die transfer wordt naar alle waarschijnlijkheid ook snel bevestigd door de Premier League-club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.