Bosz begrijpt frustratie van Lang: 'Maar ik vond dit niet de juiste reactie'

Reacties

Noa Lang zette deze week op Instagram vraagtekens bij de behandeling van zijn hamstringblessure. Peter Bosz vond dat niet handig van de 24-jarige aanvaller, maar wilde er ook geen groot thema van maken.

Bosz begrijpt frustratie van Lang: 'Maar ik vond dit niet de juiste reactie'
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
1 - 1
PSV
PSV

Lang kampt al maanden met hamstringproblemen. Dat komt volgens de vleugelspeler door drie verkeerde diagnoses. Een woordvoerder van PSV liet weten dat dat niet de juiste omschrijving was. 'Ik vond het niet verstandig van Noa', zei Bosz op de persconferentie richting het uitduel met Fortuna Sittard. Dat wil niet zeggen dat de trainer zich de frustratie van Lang niet kan voorstellen.

'Ik begrijp best dat als jij het hele seizoen je mond houdt en mensen van alles over jou schrijven en zeggen, dat ook hij een keer wat wilde laten horen. Maar ik vond dit niet de juiste reactie en ook niet het juiste podium om dat weg te zetten', vervolgde Bosz, die het daarbij wilde laten. 'Bij ons is dat verder absoluut geen probleem.'

Lang lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen voor PSV. Na het bezoek aan Fortuna Sittard sluit de landskampioen de competitie volgende week af met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. 'Ik heb al gezegd dat hij eerst toch echt mee moeten trainen met de groep. En dat is nog niet het geval.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.