Bosz geeft duidelijk signaal af bij PSV: 'Iedereen wil en gaat spelen'

Reacties

Peter Bosz is niet van plan om Jordan Teze en Olivier Boscagli aan de kant te houden tegen Heracles Almelo. Voor beide PSV'ers is nadrukkelijke interesse uit het buitenland. Ismael Saibari en Mauro Júnior zijn op de weg terug.

Bosz geeft duidelijk signaal af bij PSV: 'Iedereen wil en gaat spelen'
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 3
PSV
PSV

Mauro viel in de vriendschappelijke ontmoeting met Valencia geblesseerd uit. Dat was een streep door de rekening, omdat Sergiño Dest pas na de jaarwisseling zijn rentree kan maken. Dat betekent dat Fredrik Oppegård tegen Heracles normaal gesproken opnieuw als linksback begint, maar de rentree van Mauro nadert. De Braziliaan staat inmiddels weer op het veld.

Dat geldt ook voor Saibari, die de seizoensouverture in de Eredivisie aan zich voorbij moest laten gaan. De Marokkaans international is nog niet aangesloten bij de groepstraining, maar toonde zich wel weer op het gras van De Herdgang. Naast de genoemde namen stapt ook Armando Obispo niet in de bus naar Almelo.

Teze en Boscagli
Jordan Teze en Olivier Boscagli zijn er wél bij. Teze staat in de belangstelling van AS Monaco, Boscagli heeft de interesse getrokken van Brighton & Hove Albion. 'Ik heb te accepteren dat de markt tot 2 september open is', zei Bosz over de interesse in zijn verdedigers. 'Natuurlijk heb ik met Olivier over de interesse gesproken. Dat heb ik eerder ook met Jordan en Walter Benítez gedaan.'

Dat Teze vorige week aanvankelijk aangaf niet te willen spelen tegen RKC Waalwijk is vergeten en vergeven. 'Ik ben ook voetballer geweest, dus ik weet dat er individuele belangen spelen', aldus Bosz. 'Zeker ten tijde van transfers, dan denk je aan jezelf. Dat is menselijk en logisch. Maar zodra we trainen of op het veld staan, moet je in het collectief kunnen denken.'

Bosz gaf aan dat iedereen wil en gaat spelen. Of dat in het geval van Teze weer in de basis is, wilde de trainer van de Eindhovenaren nog niet aangeven. 'Dat zullen we zien.' Het duel tussen Heracles en PSV is zondag de lunchwedstrijd. De aftrap in het Asito Stadion is om 12.15 uur.

Alles over PSV op VI PRO

PSV vervolgt de jacht op titelprolongatie met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Volg op VI PRO de laatste ontwikkelingen in Eindhoven.

Wie moet Jordan Teze opvolgen bij PSV?
Hoe Olivier Boscagli erg belangrijk was tegen RKC Waalwijk.
PSV heeft Sepp van den Berg nog altijd niet uit het hoofd gezet.
Zo speelt het PSV van Peter Bosz.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.