Bosz husselt met opstelling PSV en wijst vervanger Sangaré aan

Reacties

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor het uitduel met RKC Waalwijk op de schop gegooid. Guus Til begint voor het eerst dit seizoen in de basis. 

Bosz husselt met opstelling PSV en wijst vervanger Sangaré aan
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 4
PSV
PSV

PSV plaatste zich woensdag dankzij een klinkende zege op Rangers FC voor de Champions League (5-1). Ten opzichte van die wedstrijd ontbreken Olivier Boscagli, Jordan Teze en de vertrokken Ibrahim Sangaré in de basisopstelling van de Eindhovenaren. Teze behoort om een nog onduidelijke reden niet tot de selectie.

Het vertrek van Sangaré naar Nottingham Forest wordt opgevangen door Joey Veerman. De Volendammer begint in Waalwijk als controlerende middenvelder. Til en Ismael Saibari zijn de andere middenvelders. Achterin verhuist Sergiño Dest naar de rechterkant en begint Patrick van Aanholt als linksback. Jerdy Schouten start opnieuw als centrale verdediger en doet dat aan de zijde van André Ramalho.

Geen Lozano en Bella-Kotchap
Voorin beginnen met Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Noa Lang de vertrouwde namen. Hirving Lozano en Armel Bella-Kotchap zijn er nog niet bij in het Mandemakers Stadion. Beide spelers tekenden op Deadline Day bij PSV, maar moeten dus nog wachten op hun eerste minuten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.