Bosz mogelijk in de problemen: aanklager buigt zich over Makkelie-voorval

Reacties

Peter Bosz zit mogelijk dan toch in de problemen. De trainer van PSV sprak onlangs zijn onvrede uit over scheidsrechter Danny Makkelie, waar de aanklager van de KNVB nu een onderzoek naar gaat starten.

Bosz mogelijk in de problemen: aanklager buigt zich over Makkelie-voorval

Na afloop van het duel tussen PSV en Sparta Rotterdam (2-1) sprak Bosz zich uit over Makkelie. De oefenmeester stelde onder meer dat hij de arbiter 'maar niks vindt'. Daar reageerde de scheidsrechter in kwestie een dag later weer op, door aan te geven dat hij de uitingen van Bosz 'een gebrek aan respect' vond.

Eerst leek het voorval als een nachtkaars uit te doven, maar mogelijk krijgt de situatie voor Bosz nu toch een staartje. De KNVB gaat bekijken of Bosz het scheidsrechterskorps in diskrediet heeft gebracht. Mocht het oordeel negatief uitvallen voor de trainer, dan hangt hem een schorsing boven het hoofd. De eerstvolgende wedstrijd in de Eredivisie speelt PSV bij AZ.

Maandagavond sprak ook Marcel Brands nog over de situatie. De algemeen directeur van PSV verdedigde Bosz, maar stelde wel dat hij nog met hem over het voorval zou gaan praten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.