Bosz verdedigt Veerman: 'Ene dag Real Madrid, andere dag niet goed genoeg'

Reacties

Peter Bosz blikte vrijdagmiddag vooruit op het aankomende Eredivisie-duel met Willem II. De trainer van PSV ging onder meer in op de vorm van Joey Veerman en Johan Bakayoko.

Bosz verdedigt Veerman: 'Ene dag Real Madrid, andere dag niet goed genoeg'
Willem II
Willem II
Za 28 sep.
16:30
PSV
PSV

Tijdens de laatste Eredivisie-wedstrijd, uit bij Fortuna Sittard (1-3 zege) kwam Ismael Saibari direct na rust het veld in voor Veerman, die daarvoor tegen Juventus opzichtig in de fout was gegaan bij een tegentreffer. 'Ik moet wel lachen om de aandacht voor Joey. Ik wissel Luuk de Jong bijvoorbeeld bijna iedere week. Over Joey maak ik me geen zorgen. Het ene moment kan hij volgens media bij Real Madrid spelen en de andere dag is hij niet goed genoeg. Hij heeft een geweldig seizoen gehad en hij is een geweldige speler', reageerde Bosz.

Bosz werd ook gevraagd naar de vorm van Johan Bakayoko. 'Ik vind het lastig te zeggen of hij een dip heeft. Als hij morgen een topwedstrijd speelt, is hij dan weer in vorm? Het is zo lastig te meten. Wij moeten hem helpen. Ik vind dat hij veel variatie heeft, hij kan binnendoor en buitenom en hij heeft een goede voorzet.'

Bakayoko, begin van dit seizoen nog uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Eredivisie over het afgelopen seizoen, was tot nog toe goed voor twee doelpunten in vijf Eredivisie-wedstrijden. Hij wacht nog op zijn eerste assist dit seizoen. Veerman leverde vier assists en scoorde één keer in zes competitieduels.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Eredivisie

Stand Eredivisie 2024/2025

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
6
6
0
0
23-4
+19
18
2
AZ
6
5
1
0
16-2
+14
16
3
FC Utrecht
5
4
1
0
9-5
+4
13
4
FC Twente
6
3
2
1
12-5
+7
11
5
Feyenoord
5
2
3
0
11-5
+6
9
* Actueel tot en met 23 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.