Bosz voert wijzigingen door bij PSV en gunt Tillman basisdebuut

Reacties

PSV begint vanavond tegen FC Volendam met de Amerikaan Malik Tillman in de basis. De huurling van Bayern München maakt zijn basisdebuut voor de Eindhovenaren.

Bosz voert wijzigingen door bij PSV en gunt Tillman basisdebuut
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Volendam
FC Volendam

PSV hoopt vanavond tegen Volendam de ongeslagen status in de Eredivisie vast te houden. De ploeg van trainer Peter Bosz won alle voorgaande zes competitiewedstrijden. Ten opzichte van het midweekse duel met Go Ahead Eagles voert Bosz drie wijzigingen door.

André Ramalho staat zijn plek af aan Armel Bella-Kotchap, Tillman krijgt de voorkeur boven Guus Til en Johan Bakayoko start op de positie van Hirving Lozano. De aanval van PSV wordt verder gevormd door aanvoerder Luuk de Jong en Noa Lang.

Tillman debuteerde vorige maand voor PSV als invaller in het thuisduel met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De Amerikaans international kwam vervolgens drie keer als invaller binnen de lijnen bij de Eindhovenaren.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Bella-Kotchap, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong en Lang

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.