Bosz zal transfer Teze niet tegenhouden: 'Dat is niet mijn werk'

Reacties

PSV-trainer Peter Bosz gaat niet voor een transfer van Jordan Teze liggen. Vanuit AS Monaco is er concrete belangstelling voor de verdediger, wiens contract na komend seizoen afloopt.

Bosz zal transfer Teze niet tegenhouden: 'Dat is niet mijn werk'
© Pro Shots
PSV
PSV
ns
4 - 4
Feyenoord
Feyenoord

'Het liefst raak je niemand kwijt, maar goed. We weten allemaal dat we als PSV, en sowieso als Nederlandse clubs, niet in de positie zijn om dat te zeggen’, erkende Bosz over de situatie van Teze. ‘Helemaal omdat zijn contract nog maar een jaar doorloopt. Het ligt niet helemaal in onze eigen handen, denk ik.'

Gezien de problematiek achterin en de vele blessures kan Bosz elke verdediger gebruiken. Toch gaat hij niet voor een transfer van Teze liggen, als het daadwerkelijk zo ver komt. 'Nee, dat ga ik nooit doen. Dat is mijn werk niet. Ik moet de opstelling maken en werk met de spelers die er zijn. Gelukkig overlegt de club wel met mij en dan geef ik mijn mening. Maar het is niet zo dat ik zeg: ik wil niet dat dat gebeurt’, benadrukte Bosz.

Teze sprak enkele weken geleden nog uit dat hij sowieso zou blijven komend jaar, maar dat lijkt toch onderdeel te zijn van het transferspel van de verdediger. Mogelijk was de wedstrijd tegen Feyenoord al zijn laatste: PSV probeert anderzijds zelf ook de transfermarkt op te gaan voor nieuwe verdedigers. 

Lees hieronder de hele transferupdate rond de achterhoede van PSV:

Veerman reageert op vraag over eigen spel: 'Vond jij me niet zo goed vandaag?'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Johan Cruijff Schaal
Meer over Johan Cruijff Schaal
Meer J. Teze
Meer over J. Teze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.