Bouma fit en Hiddink gelooft er nog in

Guus Hiddink heeft er nog alle vertrouwen in dat PSV de 2-0 achterstand ongedaan maakt tegen AC Milan. Wilfred Bouma lijkt fit genoeg om te starten.

Bouma bleef in het eerste duel tijdens de rust achter in de kleedkamer. De centrale verdediger kampte met een rugblessure. Vrijdag ontbrak de international nog in de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Coach Hiddink mist drie spelers in het beslissende treffen met Milan. John de Jong en DaMarcus Beasley zijn langdurig uitgeschakeld, André Ooijer is geschorst. Vier PSV'ers staan 'op scherp': Mark van Bommel, Johann Vogel, Phillip Cocu en Jan Vennegoor of Hesselink.

'Meteen na de wedstrijd in Italië was het duidelijk dat mijn ploeg heel gretig was om de opgelopen schade te repareren', blikte Hiddink vooruit naar woensdagavond. 'Maar we moeten realistisch zijn en het feit onder ogen zien dat Milan al vaker dit soort klusjes heeft geklaard.'

Waarschijnlijk kiest hij voor een opstelling met Vennegoor, Ji-Sung Park en Jefferson Farfán als aanvallers en Theo Lucius als vervanger van Ooijer. 'We zullen proberen om de wedstrijd vanaf het begin te domineren zoals we vorige week in de tweede helft hebben gedaan. Maar we zullen niet vanaf het begin alles vol op de aanval zetten.'