Boze Raúl kapittelt treurende Ronaldo

Raúl is niet te spreken over het moment waarop Ronaldo besloot naar buiten te komen met zijn klaagzang. 'Het enige waarin hij zich heeft vergist is de dag.'

Boze Raúl kapittelt treurende Ronaldo

Eén dag voor de eerste ontmoeting met Arsenal in de achtste finale van de Champions League, besloot Ronaldo te zeggen dat hij zich niet geliefd voelt in het Bernabéu. Daarmee voedde de Braziliaan speculaties over een naderend vertrek bij De Koninklijke. Een dag later verloor Real voor eigen publiek met 1-0 van The Gunners.

'Ik ga niet oordelen of wat hij gezegd heeft juist was of niet. Maar hij verstoorde wel de magie van een wedstrijd in de Champions League. Hij dacht meer aan zichzelf dan aan de ploeg', deelde aanvoerder Raúl zijn collega publiekelijk een oorvijg uit.

'We hebben een betere Ronaldo nodig. Hij is geliefd in het Bernabéu, wanneer hij goede dingen doet, wanneer hij scoort. Het publiek is veeleisend, de fans verwachten erg veel van elke speler, niet alleen van hem. We zullen hem helpen op alle mogelijke manieren, maar hij zal daar ook zijn deel aan moeten bijdragen.'

Het is twijfelachtig of Ronaldo komende zondag van de partij is als Real op bezoek moet bij Real Mallorca. Hij kampt met een lichte spierblessure en sloeg donderdag de training over.

Bekijk hier al onze video's