Braziliaanse spits: 'Memphis gaat het moeilijk krijgen hier'

Reacties

Luís Fabiano betwijfelt of Memphis Depay gaat slagen in Brazilië. De oud-spits van Sevilla legt uit dat het voetbal in zijn vaderland anders is dan de Nederlandse aanvaller gewend is.

Braziliaanse spits: 'Memphis gaat het moeilijk krijgen hier'

'Ik weet het niet, ik heb mijn twijfels', zei Fabiano (op de foto links) in het tv-programma Resenha da Rodada van ESPN, 'ook al is het een geweldige speler en is zijn komst goed voor het Braziliaanse voetbal.

Waaruit zijn twijfels bestaan? 'Memphis Depay heeft al lange tijd niet gespeeld. Nee, zonder grappen, ik denk dat er vele moeilijkheden zijn in Brazilië. De snelheid van het Braziliaanse voetbal is niet in het voordeel van Depay. Dingen zijn hier sowieso anders. Met het reizen, het tempo, het klimaat, het aantal wedstrijden, de velden…'

Memphis kan in de nacht van woensdag op donderdag zijn debuut maken. Dan speelt Corinthians een bekerwedstrijd in eigen huis tegen Juventude. Volgens Braziliaanse media probeert zijn club Memphis nog in te schrijven voor het toernooi. Zondag wacht de competitiewedstrijd op bezoek bij koploper Botafogo voor de nummer zeventien van de Braziliaanse Série A.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.