Broerse door, Dragtsma uit Champions League

Joost Broerse heeft zich met APOEL Nicosia geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. Voor het FC Inter van Job Dragtsma (foto) was de tweede voorronde de eindhalte.

Broerse door, Dragtsma uit Champions League

APOEL Nicosia-EB/Streymur 3-0 (2-0)Na de 2-0 uitzege op Faerøer kon er voor APOEL weinig meer mis gaan. De Cyprioten wonnen thuis met 3-0. Net als tijdens de heenwedstrijd scoorden Nenad Mirosavljevic en Marcin Zewlakow ieder een keer. Nectarios Alexandrou was de derde doelpuntenmaker. Broerse speelde de gehele wedstrijd mee. De verdediger kan zich met zijn club gaan opmaken voor een dubbele confrontatie met Partizan Belgrado.

Sheriff Tiraspol-FC Inter 1-0 (1-0)Trainer Job Dragtsma stond met zijn team voor de lastige opgave een 1-0 thuisnederlaag te moeten goedmaken. Het bleek te veel gevraagd voor FC Inter. Net als eerder in Finland was Sheriff Tiraspol ook in Moldavië met 1-0 te sterk. Alexandru Suvorov benutte in de 69ste minuut een strafschop voor de thuisclub. Dragtsma had Guillano Grot buiten de selectie gelaten bij FC Inter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen