Cassano blijft maar bezig en maakt Mourinho met de grond gelijk

Reacties

De mediaoorlog tussen José Mourinho en oud-spits Antonio Cassano blijft springlevend door laatstgenoemde. Cassano stookte het vuurtje nog eens op in een livestream, opgestart door collega Christian Vieri.

Cassano blijft maar bezig en maakt Mourinho met de grond gelijk
© Pro Shots/Voetbal International

De inmiddels veertigjarige Cassano haalde begin deze maand meerdere malen keihard uit naar Mourinho, die op zijn beurt zich genoodzaakt zag om te reageren. Dat werkte als een rode lap op een stier. 'Bij Roma heeft hij alleen een Supercoppa gewonnen zonder te spelen. Bij Internazionale kon hij niet eens de Lombardije Cup winnen in de voorbereiding. En bij Real Madrid wordt hij alleen maar herinnerd vanwege zijn jas', zei Mourinho.

'Mourinho mag nog niet eens de veters strikken van Pep Guardiola. Hij is een fenomeen en Mourinho is verschrikkelijk als trainer', blies Cassano stoom af. 'Als hij stopt als trainer geeft drie dagen later niemand meer iets om hem. Hij leeft van conflict naar conflict. Ik beoordeel Mourinho niet als persoon, maar als trainer is hij niets. Ik geef niets om de titels die hij gewonnen heeft, hij kan die prijzen op een plek waar de zon niet schijnt steken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.