Celta de Vigo-routinier is emoties niet de baas en smijt met VAR-scherm

Reacties

Iago Aspas had zijn emoties zaterdag niet onder controle na het gelijkspel tegen Sevilla (1-1). De 36-jarige aanvaller van Celta de Vigo was woest op een beslissing van de VAR en smeet het televisiescherm op de grond.

Celta de Vigo-routinier is emoties niet de baas en smijt met VAR-scherm
© DAZN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voormalig FC Utrecht-spits Tasos Douvikas dacht in de laatste minuut een penalty te krijgen. Scheidsrechter Alejandro Hernández wees inderdaad naar de stip, maar kwam na het bekijken van de beelden terug op die beslissing. Aspas, op dat moment al gewisseld, snapte niets van dat besluit en kon zich niet beheersen.

De routinier gooide vervolgens het VAR-scherm op de grond. 'Het gebeurt ons elke keer', brieste Aspas vervolgens voor de camera van Movistar. 'Met alles wat ze ons schuldig zijn, zouden we bijna in de Champions League moeten spelen. Het valt nooit onze kant op. We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld, maar blijven in de degradatiezone.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.