Champions League-droom Karlsson en El Azzouzi valt in duigen

Reacties

Jesper Karlsson is door Bologna niet op de lijst gezet voor de competitiefase van de Champions League. De voormalig speler van AZ kwam dit seizoen al twee Serie A-duels in actie, maar in Europa heeft de club hem niet nodig.

Champions League-droom Karlsson en El Azzouzi valt in duigen
© Pro Shots

Na drie ijzersterke seizoenen in de Eredivisie vertrok Karlsson in de vorige zomer voor elf miljoen euro naar Bologna. In Italië heeft de buitenspeler nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Afgelopen seizoen kwam hij tot slechts acht optredens, waarvan zeven in de competitie en één in de beker. Daarin raakte hij nog niet betrokken bij een doelpunt.

Dit seizoen mocht de 26-jarige Zweed invallen tegen Napoli en had hij tegen Empoli zelfs een basisplek. Opmerkelijk genoeg heeft zijn trainer Vincenzo Italiano hem echter buiten de Champions League-selectie gelaten. Ook was er slecht nieuws voor de in Veenendaal geboren Oussama El Azzouzi. De voormalig speler van FC Emmen staat eveneens niet op de lijst.

Ook de namen van Lorenzo De Silvestri, Mihajlo Ilic, Nicolò Cambiaghi en Benjamin Dominguez ontbreken. Met Sam Beukema en Thijs Dallinga gaat Bologna met twee Nederlanders het miljardenbal in. Ook Jens Odgaard is ingeschreven.

Serie A

Stand Serie A 2024/2025

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
16
AS Roma
4
0
3
1
2-3
-1
3
17
Bologna
4
0
3
1
4-7
-3
3
18
Como
4
0
2
2
3-7
-4
2
19
Cagliari
4
0
2
2
1-6
-5
2
20
Venezia
4
0
1
3
1-8
-7
1
* Actueel tot en met 16 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.