Chelsea lijdt eerste nederlaag bij Villa

Chelsea is niet langer ongeslagen in de Premier League. De Londenaren gingen onderuit op bezoek bij Aston Villa. De club uit Birmingham won met 2-0.

In de eerste helft gaven beide teams weinig weg. Chelsea, waar Alex voor het eerst in de basis begon, kwam vlak na rust op achterstand. Debutant Zat Knight kopte raak uit een hoekschop.

De ploeg van José Mourinho verhoogde daarna de druk, maar slaagde er niet in langszij te komen. Vlak voor tijd vergrootte Villa de marge. Via de counter veranderde Gabriel Agbonlahor een schot van Ashley Young zo van richting dat Petr Cech kansloos was.

Door de nederlaag staat Chelsea er niet langer het beste voor in de Engelse competitie. Zowel Arsenal als Liverpool heeft drie verliespunten minder.