'Chelsea rond met Atlético over mijmerende Gallagher'

Reacties

Conor Gallagher is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen als speler van Chelsea. De Engelsman dreigt onder de nieuwe manager Enzo Maresca op de bank te belanden. 

'Chelsea rond met Atlético over mijmerende Gallagher'
© Pro Shots

Meerdere media, waaronder de BBC, melden dat Chelsea aan Gallagher (24) mede heeft gedeeld dat zijn perspectief niet bepaald rooskleurig is. Het is nu aan de middenvelder om te besluiten wat hij wil: Gallagher kan blijven, maar ook naar Atlético Madrid. Die club is het met Chelsea eens over een transfersom van zo'n 35 miljoen euro, maar heeft van de speler nog geen groen licht gekregen.

Of die transfer van de grond komt, is nog de vraag, omdat Gallagher nog niets aan Atlético heeft laten weten. Volgens Fabrizio Romano moet Gallagher voor het einde van het weekend laten weten of hij op het aanbod ingaat of niet. Anders zal Gallagher bij Chelsea blijven. Daar ligt een nieuw contract voor hem klaar voor twee seizoenen, plus een optie op nog een jaar. Het huidige contract van Gallagher loopt nog tot 2025 en volgend jaar zou hij dus transfervrij zijn.

Gallagher speelde vorig seizoen 37 Premier League-wedstrijden voor Chelsea, de club waar hij een seizoen daarvoor bij doorbrak. Gallagher speelde ook bij Crystal Palace, West Bromwich Albion, Swansea City en Charlton Athletic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.