Chery draagt met eerste Antwerp-goal bij aan doelpuntrijke middag op De Bosuil

Reacties

Tjaronn Chery heeft zijn eerste doelpunt voor Antwerp FC te pakken. De 36-jarige aanvaller opende zondag binnen vijf minuten de score tegen STVV. Dat bleek de opmaat naar een grote zege. 

Chery draagt met eerste Antwerp-goal bij aan doelpuntrijke middag op De Bosuil
© Screenshot DAZN
Antwerp
Antwerp
6 - 1
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Chery speelde in de tweede helft van vorig seizoen op huurbasis voor NEC en verdiende daar een transfer naar Antwerp FC. De Belgische topclub maakte gebruik van de transfervrije status van de routinier, die zijn contract bij Maccabi Haifa had laten ontbinden. Chery debuteerde vorige week op bezoek bij Charleroi in het shirt van zijn nieuwe werkgever.

Dat deed Chery als rechtsbuiten. In het thuisduel met STVV begon de creatieveling als aanvallende middenvelder. In die rol opende hij in de vierde minuut zijn doelpuntenrekening in Antwerpen. Op aangeven van Vincent Janssen werkte Chery de bal behendig binnen. Dat bleek het startsein van een doelpuntrijke middag op De Bosuil.

Door doelpunten van Jakob Ondrejka (3), Mahamadou Doumbia en Anthony Valencia boekte Antwerp een grote overwinning. Bij het eerste doelpunt van Ondrejka was Chery de aangever. Vlak daarvoor had Ryoya Ogawa wat teruggedaan namens de bezoekers. Bij Antwerp begon naast Chery en Janssen ook Gyrano Kerk in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.