CL-finale en EK onzeker voor basisspeler Real Madrid

Reacties

Aurélien Tchouaméni is opnieuw uit de roulatie met een voetblessure. Zijn deelname aan de Champions League-finale en het EK is daardoor onzeker.

CL-finale en EK onzeker voor basisspeler Real Madrid

Als Tchouaméni fit is, start hij meestal als basisspeler voor Real Madrid. Ofwel als controlende middenvelder, ofwel als centrale verdediger. Hoewel hij niet helemaal fit was, stond Tchouaméni woensdag toch aan de aftrap in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München (2-1). Na zeventig minuten ging hij met pijn naar de kant.

De 24-jarige Fransman kampt met een voetblessure, bevestigt Real Madrid. Dat hield hem voor de winterstop ook al anderhalve maand aan de kant. Ditmaal is Tchouaméni volgens L'Équipe naar verwachting drie tot vier weken afwezig. Het zou betekenen dat deelname aan de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund op 1 juni hoogst onzeker is.

Tchouaméni is ook basisspeler bij Frankrijk, dat twee weken later aan het EK begint. Vaste verdedigende kracht Lucas Hernández is al weggevallen voor bondscoach Didier Deschamps, die in zijn 26-koppige selectie vermoedelijk wel plek zou inruimen voor een nog niet volledig herstelde Tchouaméni.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer A. Tchouaméni
Meer over A. Tchouaméni
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.