Club Brugge met tien man onderuit bij Sint-Truiden

Het is de vraag hoe lang Adrie Koster nog trainer is van Club Brugge. Zijn ploeg ging voor de zevende keer dit seizoen onderuit. Dit keer verloor Blauw-Zwart bij Sint-Truiden (2-1).

De bezoekers waren voor rust veel beter, maar het wist de kansen niet te benutten. Sint-Truiden kreeg maar één kans in de eerste helft en die was meteen raak. Ibrahim Sidibe ontsnapte aan de buitenspelval en verschalkte Club-doelman Stijn Stijnen.

In de 59ste minuut maakte Nabil Dirar verdiend gelijk en de aanvaller vierde zijn treffer met Koster. Ook de 1-2 hing in de lucht, maar de bezoekers moesten na 78 minuten met tien man verder toen Peter Van Der Heyden zijn tweede kaart ontving.

Met elf tegen tien was het de thuisclub die drie punten pakte. In blessuretijd krulde Wim Mennes een vrije trap binnen, waardoor een ontslag voor Koster in de lucht hangt. Club bezet namelijk een teleurstellende negende plaats in de Eerste Klasse. Foto: VI Images