Clublegende Vardy (37) gaat met Leicester City de Premier League in

Reacties

Jamie Vardy weet van geen ophouden. De 37-jarige spits heeft zijn aflopende contract bij Leicester City verlengd en keert derhalve mee terug in de Premier League.

Clublegende Vardy (37) gaat met Leicester City de Premier League in
© Pro Shots

Met achttien doelpunten in 35 wedstrijden had Vardy een fors aandeel in de promotie van Leicester, dat een seizoen daarvoor uit de Premier League kukelde. Na het veiligstellen van promotie gaf Vardy al te kennen dat hij er niet over nadacht te stoppen. 'Luister, ik ben nog niet klaar om te stoppen', zei de routinier toen. 'De benen voelen prima aan en ik voel me fitter dan ooit, dus we zien wel wat er gebeurt.'

Vardy speelt al sinds 2012 voor Leicester en was een van de hoofdrolspelers in het kampioensjaar 2015/16. Hij scoorde 24 keer en werd uitgeroepen tot speler van het jaar in de Premier League.

Afscheid
Drie andere spelers, te weten Kelechi Iheanacho, Dennis Praet en Marc Albrighton kregen juist te horen dat er voor hen geen toekomst is bij de club. Het drietal kan op zoek naar een nieuwe werkgever. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.