Como-zuipen in Italië: promovendus gaat Napoli-fans trakteren

Reacties

De supporters van Napoli mogen zich verheugen op de uitwedstrijd bij Como in februari volgend jaar: iedereen in het bezoekersvak krijgt een biertje aangeboden van Como. Aanleiding is de prettig verlopen heenwedstrijd tussen beide ploegen vorig weekend.

Como-zuipen in Italië: promovendus gaat Napoli-fans trakteren
© Pro Shots
Napoli
Napoli
3 - 1
Como
Como
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Como verloor met 3-1 in het Stadio Diego Aramando Maradona, mede door een doelpunt van David Neres. Het was de bezoekende club toch goed bevallen. 'Como wil Napoli bedanken voor een sportieve wedstrijd met een unieke sfeer. Daarom biedt Como de supporters van Napoli tijdens de returnwedstrijd in februari graag een biertje aan', noteren ze op Instagram.

Niemand hoeft zich overigens zorgen te maken dat dit nobele initiatief tot financiële problemen leidt bij de gulle gevers: Como is eigendom van de gebroeders Hartono, goed voor een geschat vermogen van 43,5 miljard euro. Kortom: als ze zich kwaad maken, zou een tweede rondje er misschien nog net vanaf kunnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Como
Meer over Como
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.