'Corinthians all-in op Memphis: spits maakt basisdebuut in degradatiethriller'

Reacties

Memphis Depay lijkt komend weekend zijn debuut in de Braziliaanse Série A te gaan maken. De spits van het Nederlands elftal krijgt meteen een basisplaats in een duel waar grote belangen op het spel staan.

'Corinthians all-in op Memphis: spits maakt basisdebuut in degradatiethriller'
© Pro Shots
Corinthians
Corinthians
Za 21 sep.
21:00
Atlético Goianiense
Atlético Goianiense

Corinthians presenteerde Memphis afgelopen week als nieuwe aanvalsleider. Dat leverde enorm veel reuring op in Brazilië, waar de komst van de spits gretig omarmd werd. Ondertussen werd Memphis wel met een bepaald doel gehaald: zijn nieuwe club verkeert namelijk in acute degradatienood.

Zaterdag speelt Corinthians, dat nipt onder de streep staat, een heuse degradatiethriller. Hekkensluiter AC Goianiense komt op bezoek. Voor de werkgever van Memphis is het van groot belang dat er gewonnen gaat worden, met nog dertien competitiewedstrijden op de teller en een achterstand van twee punten op de veilige plaatsen.

Volgens O Globo is Memphis in grote haast klaargestoomd voor het duel. De toonaangevende Braziliaanse krant meldt dat Memphis direct aan de aftrap zal staan en zich opmaakt voor zijn debuut. Corinthians lijkt alles op de spits ingezet te hebben, die de club moet gaan behoeden van een sportief debacle.

@memphisdepay

⏳🧭

♬ origineel geluid - Memphis Depay
'Dit kan Memphis beter niet aan Koeman vertellen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.