'Crisis' bij Feyenoord gepareerd: 'Dat maken jullie ervan'

Reacties

Antoni Milambo kan weinig met het verhaal dat het zogenaamd zeer onrustig zou zijn bij Feyenoord. Volgens hem valt dat wel mee, vertelde hij na de wedstrijd tegen Girona in de Champions League. 

'Crisis' bij Feyenoord gepareerd: 'Dat maken jullie ervan'
© Pro Shots
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord won in de competitie pas twee keer en ging in de Champions League tegen Bayer Leverkusen keihard onderuit. Daarom was de zege in Girona extra hard nodig. 'Ja, natuurlijk heb je het nodig, maar ik denk niet dat we de druk voelen die naar buiten gegooid wordt. Dat maken jullie ervan, ja. Wij proberen iedere wedstrijd te winnen en dat is het', zei Milambo tegen Ziggo Sport.

Woensdag werd dus wel gewonnen. Zodoende won Feyenoord dus voor het eerst in 22 jaar tijd een uitduel in de Champions League. Milambo (19) bestond toentertijd nog niet eens. 'Dat is heel bijzonder, ik hoorde het net in de kleedkamer', reageerde hij nuchter. 

'We hadden dit hard nodig en het is ons gelukt. Het is een kwestie van het blijven uitvoeren van je taak en behouden de focus. Dan komt het wel goed. Ja, dat is soms lastig, met fans erbij die je uitfluiten en bepaalde dingen doen, maar het is ons gelukt.'

Alles over Feyenoord in de Champions League

Feyenoord pakt de eerste Champions League-punten na achtbaanwedstrijd bij Girona. Op VI PRO belichtten we het duel in Catalonië vanuit alle kanten.

Sam Planting analyseerde Girona - Feyenoord.
Feyenoord op Rapport.
Girona - Feyenoord in cijfers, met de blik op Quinten Timber en Ayase Ueda.
Spaanse media over de wedstrijd in Catalonië.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.