Cruciale week aangebroken voor Sancho: United, Chelsea of het buitenland?

Reacties

De transfergeruchten over Jadon Sancho worden hardnekkiger, maar de tijd dringt voor de buitenspeler van Manchester United. Hij wordt onder meer in verband gebracht met Chelsea en Juventus, clubs die nog zo'n honderd uur hebben om hem te halen.

Cruciale week aangebroken voor Sancho: United, Chelsea of het buitenland?
© Pro Shots

Chelsea overweegt zijn selectie uit te breiden met Sancho, zo luidt berichtgeving van maandagochtend. Volgens The Telegraph willen de Londenaren hem ruilen tegen Raheem Sterling, dit uiteraard ook met het oog op de komisch grote selectie van The Blues. Voor Sancho betekent dat de kans om terug te keren naar Londen, de stad waar hij het levenslicht zag.

The Athletic en Manchester Evening News weten dat Juventus ook interesse heeft. Sancho moet zo'n 45 miljoen euro kosten. De kans zou niet zo groot zijn dat de club uit Turijn die vraagprijs in één keer kan of wil betalen. De Oude Dame zou eerder een voorstel doen om Sancho te huren, in de hoop dat United inschikkelijker wordt als de deadline nadert.

Manager Erik ten Hag verbande Sancho vorig seizoen nog, waarna de Engelsman het seizoen op huurbasis afmaakte bij zijn oude liefde Borussia Dortmund. Ten Hag heeft inmiddels herhaaldelijk gezegd dat Sancho wat hem betreft mag blijven, maar gaf hem in de twee competitiewedstrijden tot dusver geen speeltijd.

Als Sancho nog weg wil, moet hij haast maken met het zetten van een krabbel: de transfermarkt sluit in de vijf grootste competities van Europa (en die van Schotland) vrijdagavond om middernacht. In Nederland, Portugal en Saoedi-Arabië gaat het venster drie dagen later pas dicht, daarna zijn er vooral landen over die sportief en financieel niet interessant zullen zijn voor Sancho.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.