Curieuze onderbreking TOP Oss: Schreuder en Ultee ruziën met scheidsrechter

Reacties

TOP Oss oefende zaterdag in het Gelderse Overasselt tegen Al-Nasr. Toeschouwers die de ploeg van Sjors Ultee achterna reisden, kwamen wat later thuis dan gewoonlijk. Het duel ging sowieso al wat langer duren dan gebruikelijk, maar een opmerkelijk incident leverde extra vertraging op.

Curieuze onderbreking TOP Oss: Schreuder en Ultee ruziën met scheidsrechter
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

We hebben het over een gebeurtenis na een kwartier spelen, in een dubbele wedstrijd van twee keer 75 minuten. Een speler van Al-Nasr werd van het veld gestuurd vanwege een slaande beweging. Dat feit werd op zichzelf niet bevochten, maar zowel Ultee als zijn collega Bart Schreuder (die waarnam voor zijn broer Alfred, eigenlijk de hoofdtrainer) maande de arbiter toch om vooral elf tegen elf te laten spelen.

De leidsman was desondanks onverbiddelijk: de ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten moest met een man minder verder. De protesten waren zo hevig dat de wedstrijd een half uur stil werd gelegd. Bij de hervatting bleek dat de scheidsrechter zijn zin had gekregen: Al-Nasr stond nog maar met tien spelers op het veld. Beide wedstrijden eindigden overigens in 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOP Oss
Meer over TOP Oss
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.