Dansende Lingard krijgt Koreaans koekje van eigen deeg

Jesse Lingard viert zijn doelpunten doorgaans graag met een dansje. Dat deed de aanvaller van FC Seoul zaterdag ook tegen Daejeon. De bezoekers bleken niet gecharmeerd te zijn van zijn bewegingen.

© Screenshot Coupang Play
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lingard speelt sinds begin dit jaar in de Zuid-Koreaanse K-League en zorgde vijf minuten na rust voor de 2-2 in het thuisduel met Daejeon. De oud-speler van onder meer Manchester United zocht vervolgens de achterlijn op en deed een dansje. Daejeon moest dat lijdzaam toezien, maar lachte uiteindelijk het laatst.

Hyeon-Uk Kim bezorgde de bezoekers in de slotfase alsnog de overwinning (2-3). De invaller bleek het dansje van Lingard nog niet te zijn vergeten en deed een geslaagde imitatie. Lingard stond op dat moment niet meer op het veld. De aanvoerder van Seoul werd een aantal minuten daarvoor gewisseld.