De assist van het seizoen? Raúl Jiménez tovert tegen Manchester City

Reacties

Raúl Jiménez heeft zaterdag op wonderschone wijze zijn eerste assist van dit seizoen genoteerd. De Mexicaanse spits van Fulham verraste de defensie van Manchester City met een listig en kunstig hakballetje.

De assist van het seizoen? Raúl Jiménez tovert tegen Manchester City
© Viaplay
Manchester City
Manchester City
3 - 2
Fulham
Fulham

De competitiewedstrijd tussen City en Fulham was bijna 26 minuten oud, toen Jiménez met een lastige bal werd aangespeeld in het vijandelijke strafschopgebied. De aanvaller kreeg het speeltuig onder controle en slingerde hem met een hakje voor het doel. Andreas Perreira reageerde scherp en zette Fulham op een verrassende 0-1 voorsprong.

In Engeland wordt er al gesproken over 'de assist van het seizoen'. Oordeel zelf: (klik eerst op de tekst boven de video om de beelden te kunnen bekijken)

Jiménez is goed in vorm bij Fulham en heeft nu bij zijn laatste vier competitiewedstrijden een bijdrage geleverd aan een goal. Tegen West Ham United, Newcastle United en Nottingham Forest was de Mexicaan zelf trefzeker, waarbij hij in laatstgenoemd duel ook de matchwinner werd (0-1), en in het Etihad Stadium was hij dus goed voor een pareltje van een assist.

Lang bleef de verrassende Fulham-voorsprong overigens niet staan. Mateo Kovacic bracht het duel al snel na het kunststukje van Jiménez terug in evenwicht: 1-1. Dat is tevens de ruststand.

Volg de tweede helft van Manchester City - Fulham via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.