De Boer krijgt hulp op transfermarkt bij Crystal Palace

Reacties

Dougie Freedman is bij Crystal Palace aangesteld als sportief directeur. De oud-manager gaat Frank de Boer per direct helpen op de transfermarkt.

De Boer krijgt hulp op transfermarkt bij Crystal Palace

Freedman was van januari 2011 tot oktober 2012 zelf manager van Crystal Palace. De inmiddels 43-jarige Schot had het vervolgens nog als trainer voor het zeggen bij Bolton Wanderers en Nottingham Forest. Freedman heeft ook als speler en jeugdtrainer een verleden bij The Eagles.

De Boer laat op de clubsite weten erg tevreden te zijn over de komst van Freedman. 'Ik heb altijd met een sportief directeur gewerkt in mijn tijd bij Ajax en dit is wat de club volgens mij nodig had. Ik kijk er naar uit om met Dougie te werken in deze transferperiode en daarna', aldus de Nederlander, die zijn eerste twee Premier League-wedstrijden heeft verloren van Huddersfield Town (0-3) en Liverpool (1-0).

De deze zomer als opvolger van Sam Allardyce aangestelde De Boer heeft tot nu toe drie versterkingen gekregen bij Palace. Jairo Riedewald werd overgenomen van Ajax, terwijl Ruben Loftus-Cheek en Timothy Fosu-Mensah zijn gehuurd van respectievelijk Chelsea en Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.