'De Gea staat voor mogelijke comeback na jaar zonder club'

Reacties

David De Gea zit al een jaar zonder club, maar mogelijk heeft de Spaanse doelman binnenkort een nieuwe werkgever. Genoa is namelijk op zoek naar een nieuwe eerste doelman.

'De Gea staat voor mogelijke comeback na jaar zonder club'
© Pro Shots

De Serie A-ploeg zit na het vertrek van Josip Martínez naar Inter zonder eerste keeper. Volgens de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio heeft De Gea zich opengesteld voor een dienstverband bij Genoa. Het is nu aan de club van trainer Alberto Gilardino om te beslissen of ze De Gea een contract aan willen bieden.

Aan wedstrijdritme ontbreekt het De Gea sowieso. Hij zit al een seizoen lang zonder club na zijn vertrek bij Manchester United. Daar liep zijn contract op 1 juli 2023 af. De 33-jarige De Gea speelde liefst 545 duels in het shirt van de Red Devils en won één landstitel in Engeland. Eerder speelde de Spaanse doelman voor Atlético Madrid en de nationale ploeg van Spanje. De Gea heeft 45 interlands achter zijn naam staan.

Vorige week postte De Gea nog een cryptisch bericht op X (voorheen Twitter). Hij hintte er toen op dat er snel duidelijkheid zou komen over zijn toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Meer Genoa
Meer over Genoa
Meer David de Gea
Meer over David de Gea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.