De Ligt zet punt achter rotweek bij Oranje met eerste goal voor Man Utd

Reacties

Matthijs de Ligt achter zijn vervelende week bij Oranje een punt gezet. De verdediger maakte zaterdag zijn eerste doelpunt namens Manchester United. Dat deed hij nadat Andre Onana zijn ploeg al redde.

De Ligt zet punt achter rotweek bij Oranje met eerste goal voor Man Utd
© Viaplay
Southampton
Southampton
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Het ging de afgelopen dagen veel over De Ligt, die in de interlands van het Nederlands elftal door het ijs zakte. Zowel tegen BosniΓ«-Herzegovina als tegen Duitsland ging hij opzichtig in de fout. Duidelijk was dat zijn mentale kracht getest zou gaan worden, zodra hij terugkeerde in de Premier League.

Op bezoek bij Southampton toonde De Ligt mentaal goed in elkaar te steken. De verdediger opende de score na een knappe kopbal. Daarmee zette hij Manchester United op voorsprong en zette hij een punt achter zijn rotweek.

Overigens was het aan Onana te danken dat De Ligt de openingstreffer voor zijn rekening nam. De ex-Ajacied keerde een strafschop van Cameron Archer. Twee minuten later scoorde De Ligt wΓ©l.

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt nΓ‘ het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.