De toernooispeler van Frankrijk heet Antoine Griezmann

ADVERTORIAL - Na Engeland is het met Frankrijk maandagavond de beurt aan een ander land dat als een van de favorieten voor de EK-eindwinst wordt gezien. De groepsgenoot van het Nederlands elftal neemt het op tegen Oostenrijk. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Antoine Griezmann, de absolute toernooispeler van Les Bleus.

De toernooispeler van Frankrijk heet Antoine Griezmann
© Pro Shots
Oostenrijk
Oostenrijk
0 - 1
Frankrijk
Frankrijk

Wie aan Frankrijk denkt, denkt waarschijnlijk als eerst aan Kylian Mbappé. Een speler waar het de laatste acht jaar toch ook echt om draait, is Griezmann. De 33-jarige routinier heeft door de jaren heen een wat andere rol gekregen bij Frankrijk. Griezmann brak door als spits, maar speelt de laatste jaren als aanvallende middenvelder onder Didier Deschamps.

Kansenverhoudingen bij Unibet

- Oostenrijk wint: 5.80
- Gelijkspel: 4.25
- Frankrijk: 1.60

Maandagavond begint Griezmann aan wat zijn zesde eindtoernooi voor Frankrijk gaat worden. De creatieveling kwam in de EK-kwalificatiereeks slechts tot één goal en één assist, maar heeft bewezen een echte toernooispeler te zijn. In totaal maakte hij op de twee EK’s en drie WK’s die hij in actie kwam al elf goals en hij gaf acht assists. Voor een doelpunt van Griezmann staat een quotering van 3.50 op Unibet.

Overige doelpuntenmakers bij Unibet

- Kylian Mbappé: 1.66
- Marcus Thuram: 2.95
- Adrien Rabiot: 5.40

- Marko Arnautovic: 5.10
- Christoph Baumgartner: 6.75
- Michael Gregoritsch: 6.75

Wat het ook interessant maakt om op Griezmann te letten, is het feit dat hij verantwoordelijk is voor de Franse corners. Met giganten als William Saliba, Dayot Upamecano, Marcus Thuram, naar alle waarschijnlijkheid Adrien Rabiot en een mogelijk invallende Olivier Giroud is dat een zeer gevaarlijk wapen. Unibet biedt een speciaal verhoogde quotering van 4.25 aan voor een assist van Grizi.

Overige verhoogde quoteringen bij Unibet

- Kylian Mbappé maakt de eerste goal: 4.75
- Frankrijk wint met minimaal drie doelpunten verschil: 5.10

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's