De Wit speelt leuke rol in aankondigingsvideo Boadu

Reacties

Myron Boadu speelt het komende seizoen voor VfL Bochum. De Duitse club, die zich via de play-offs handhaafde in de Bundesliga afgelopen jaar, huurt de Nederlander van AS Monaco. 

De Wit speelt leuke rol in aankondigingsvideo Boadu

'Ik heb veel gehoord over de Bundesliga en de geweldige sfeer in de stadions. Er wordt gezegd dat het adembenemend is, vooral in Bochum', reageert de aanvaller op de clubsite, nadat het nieuws dat VI eerder al bracht, werd bevestigd door de clubs. 'Ik kan haast niet wachten op de eerste thuiswedstrijd.'

De 23-jarige Boadu staat daarmee voor zijn tweede periode als huurspeler. Het afgelopen halfjaar kwam hij uit voor FC Twente. Daar scoorde hij drie keer in elf Eredivisie-duels. Bij de huurtransfer zit een optie tot koop.

Bij Bochum wordt Boadu weer ploeggenoot van Dani de Wit. De twee speelden eerder samen bij AZ, de club waar Boadu van 2013 tot 2021 actief was. Bij Bochum staan ook ex-Vitessenaren Maximilian Wittek en Matus Bero onder contract. 'Myron is precies het type speler dat we zochten: een dynamische en tegelijkertijd krachtige spits, technisch onderlegd en sterk in afwerking', looft sportdirecteur Marc Lettau de kersverse huurling.

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van de transfer, waarin Dani de Wit een rol speelt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.