Deense bond wil spandoekboete verhalen op de daders

Reacties

De Deense voetbalbond heeft een boete van tienduizend euro van de UEFA gekregen voor een spandoek met een vrij ondubbelzinnige boodschap richting de Europese voetbalbond. Bondsvoorzitter Erik Brøgger is niet van plan om daar met de bond voor op te draaien.

Deense bond wil spandoekboete verhalen op de daders
© Pro Shots
Denemarken
Denemarken
1 - 1
Engeland
Engeland

De straf, opgelegd voor een klein zwart doek met ‘F*** UEFA’ erop, wordt volgens Brøgger verhaald op de daders. 'In eerste instantie betalen we die zelf, maar we gaan proberen te achterhalen wie dat doek mee naar binnen heeft genomen om diegenen de rekening te laten betalen', aldus Brøgger bij de Deense televisiezender TV2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve tegen de financiële schade maakt Brøgger ook zijn ongenoegen kenbaar over de boodschap op het doek. 'We hopen dat die mensen voortaan twee keer nadenken voor ze een spandoek met een dergelijke tekst mee het stadion in nemen', bromde de directeur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.