Diego: 'Ik ben in onderhandeling met Juventus'

Werder Bremen-speler Diego is in onderhandeling met Juventus. De middenvelder moet rond de twintig miljoen euro kosten. De 33-voudige Braziliaanse international heeft nog een contract tot medio 2011 in het Weserstadion.

Diego: 'Ik ben in onderhandeling met Juventus'

'Juventus is mijn favoriete team en de onderhandelingen zijn gestart', meldt Diego aan La Gazzetta dello Sport. De Braziliaan had al aangegeven na dit seizoen Werder te willen verlaten en de Serie A als zijn volgende bestemming te zien.

'Ik moet me momenteel focussen op Werder', aldus de spelverdeler die donderdag met zijn huidige club speelt tegen Udinese in de kwartfinale van het UEFA Cup-toernooi. 'Ik kan niet meer vertellen en weet ook niet op welk punt we in de onderhandelingen zijn, omdat ze nog steeds bezig zijn.'

'Iedereen is altijd goed voor me geweest in Bremen en ik moet de club terugbetalen voor het enthousiasme', meent Diego, die een teleurstellend seizoen met zijn club in de Bundesliga kent. 'Werder mag niet als tiende in de competitie eindigen.'

De 24-jarige Diego is bezig aan zijn derde seizoen bij Werder Bremen en speelde 81 competitieduels, waarin hij 36 doelpunten maakte.

Bekijk hier al onze video's