Dit is de vermoedelijke opstelling van Dortmund voor het CL-duel met PSV

Reacties

PSV lijkt dinsdag in het Champions League-duel met Borussia Dortmund rekening te moeten houden met Donyell Malen. De verwachting is dat de voormalige speler van de Eindhovenaren in de basis begint bij de bezoekers.

Dit is de vermoedelijke opstelling van Dortmund voor het CL-duel met PSV
PSV
PSV
1 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Dortmund kampt met een aantal personele problemen, maar het goede nieuws voor de Duitsers is dat Malen fit genoeg lijkt voor een basisplaats. Een lichte knieblessure speelt de Nederlander geen parten meer. Ook Ian Maatsen wordt aan de aftrap verwacht, net als Mats Hummels. De routinier kampte met griep en begon dit kalenderjaar nog niet in de basis.

De enige vraag lijkt welke speler op de nummer 10-positie speelt. Door de terugkeer van Malen is het aannemelijk dat Julian Brandt of Marco Reus uit het elftal wordt verdreven. De Duitse media zijn er nog niet over uit voor wie Terzic kiest. Gaat de Kroatische oefenmeester voor de ervaring van Reus of kiest hij voor het loopvermogen van Brandt?

Peter Bosz zag Brandt zaterdag nog als rechtsbuiten spelen. 'Julian is ook een heel goede speler', zei de trainer van PSV maandag op de persconferentie. 'Ik ken hem iets beter dan Malen. Malen is meer een speler die voor diepte kiest, Julian speelt meer in de bal. Het zijn verschillende types spelers.'

Vermoedelijke opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Can, Sabitzer; Malen, Reus, Sancho; Füllkrug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.