Dit zeggen de quoteringen over de kansen van Spanje en Engeland

ADVERTORIAL - In Berlijn strijden Spanje en Engeland zondagavond om de EK-titel. Verzilvert Spanje het oogstrelende spel met eindwinst of geven de kwaliteiten bij Engeland toch de doorslag? De noteringen van TOTO geven een beeld van hoe de kansen worden ingeschat.

Dit zeggen de quoteringen over de kansen van Spanje en Engeland
© Pro Shots
Spanje
Spanje
2 - 1
Engeland
Engeland

De klap die het Nederlands elftal woensdagavond in de slotfase incasseerde in de halve finale tegen Engeland, dreunt nog na. De Oranje-internationals mochten lang dromen van EK-succes. Door een echte spitsengoal van Ollie Watkins viel het doek. Engeland speelde in de groepsfase zeker niet groots en kon in de knock-outfase tegen achtereenvolgens Slowakije, Zwitserland en Nederland telkens pas laat het verschil maken. Toch komt een grote titel nu erg dichtbij voor de ploeg van Gareth Southgate. Engeland was op het vorige EK de verliezend finalist. Is het nu wel raak voor The Three Lions?

De notering voor Engeland wint het EK is nu 2.14. Dat wil zeggen dat de Engelsen toch net de underdog zijn in de finale. Winst tegen Spanje zou wel passen in het geweldige seizoen dat smaakmakers Jude Bellingham en Phil Foden tot nu toe hebben beleefd. De een werd in zijn debuutseizoen bij Real Madrid direct kampioen van Spanje en won de Champions League, de ander pakte met Manchester City weer de landstitel én werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League.

Spanje heeft met zijn aanvallende spel en technische klasse al veel harten veroverd dit EK. De halve finale tegen Frankrijk stond daar symbool voor. Tegen het defensief zo sterke Frankrijk lukte het de Spanjaarden om snel een achterstand om te buigen in een voorsprong. Met een geweldig afstandsschot kroonde Lamine Yamal, die zaterdag pas 17 wordt, zich tot de jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. Na de 1-1 van Yamal liet Dani Olmo in het strafschopgebied zien vrienden met de bal te zijn. Na een geweldige aanname en een nog beter tweede balcontact zorgde de aanvallende middenvelder voor de 2-1.

Met hun dribbels en dreiging hebben Yamal, Olmo en Nico Williams hun stempel gedrukt op dit EK. En laten we de superieure wijze waarop Rodri vanaf het middenveld het team aanstuurt niet vergeten. Denk jij dat voor Spanje zondagavond de grote bekroning volgt? Spanje is met een quotering van 1.63 voor eindwinst de favoriet bij het ingaan van de finale.

Vroege uitbetaling
Ook bij de finale biedt TOTO de optie Vroege uitbetaling aan. Het principe daarvan is eenvoudig. Heb jij op een overwinning van een van de twee teams ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat het team naar keuze in de reguliere speeltijd een voorsprong van twee doelpunten in handen heeft. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is en wat er na de vroege uitbetaling nog gebeurt in de wedstrijd. De optie wordt bovenaan op de wedstrijdpagina aangeboden.

Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's