Doelman annex stormram Bucker bezorgt Roda JC nog een punt

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft zondag op de valreep een punt veroverd bij VVV-Venlo. Doelman Koen Bucker toonde in de slotfase van de KKD-derby aan te beschikken over een neusje voor de goal.

Doelman annex stormram Bucker bezorgt Roda JC nog een punt
© Pro Shots
VVV-Venlo
VVV-Venlo
1 - 1
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade

Bucker kreeg in de absolute slotfase de bal voor zijn voeten en zijn van richting veranderde inzet belandde pardoes in het VVV-doel. Het doelpunt ging in de boeken als een van Jay Kruiver. Bekijk de beelden hieronder:

Na de 6-1 nederlaag tegen Jong AZ en de fletse 0-0 tegen TOP Oss stond er aardig wat druk op Roda, dat vorig seizoen net naast promotie greep.

In de derby tegen VVV-Venlo bleek opnieuw dat de equipe uit Kerkrade nog niet in topvorm verkeert. De bezoekers bleven lang een antwoord schuldig op een goal van Tim Braem, die al na tien minuten succesvol uithaalde. Erg dreigend wilde Roda niet worden: VVV had de zaken achterin uitstekend voor elkaar. De thuisploeg vergiste zich echter in de offensieve kwaliteiten van Bucker.

Zo wacht VVV na een 1-1 remise bij ADO Den Haag en een 0-1 verlies tegen Vitesse nog altijd op zijn eerste driepunter van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.