Doelman Celta dreigt Arsenal-uit te missen

Voor twee spelers staat er een groot vraagteken achter de returns in de Champions League: Dmitri Sennikov en Pablo Cavallero. De verdediger van Lokomotiv Moskou en de doelman van Celta de Vigo hielden beiden een gebroken neus over aan de eerste duels in de achtste finales.

Cavallero liep de kwetsuur op door een botsing met Edu, toen de Braziliaan de 1-0 binnentikte tegen Celta. Ondanks dat de Argentijnse keeper al in de achttiende minuut zijn neus brak, bleef hij het gehele duel onder de lat staan. Arsenal won de partij met 3-2. Het is nog onzeker of Cavallero woensdag 10 maart tijdens de return op Highbury weer van de partij is. De 29-jarige international moet in ieder geval komend weekeinde het bezoek aan Real Madrid aan zich voorbij laten gaan.

Voor Dmitri Sennikov geldt een zelfde scenario. De return in Monaco is voor hem zeer twijfelachtig, door een botsing met aanvaller Emmanuel Adebayor in de tweede helft van de 2-1 zege van Lokomotiv. Hij mist komend weekeinde sowieso het duel om de Russische beker. Maar de medici van Lokomotiv hopen dat Sennikov op tijd fit is voor de retun tegen AS Monaco op 10 maart.

Bekijk hier al onze video's