Doelpuntenmaker Danjuma ziet Villarreal diep in blessuretijd ontsnappen

Reacties

Villarreal heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Uit bij Sevilla werd diep in blessuretijd gewonnen. Arnaut Danjuma nam de eerste goal voor zijn rekening. 

Doelpuntenmaker Danjuma ziet Villarreal diep in blessuretijd ontsnappen
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 2
Villarreal
Villarreal

Voor Danjuma is het nieuwe ronde, nieuwe kansen nadat hij vorig seizoen als overbodig werd bestempeld en op huurbasis naar Everton verkaste. Dit seizoen mag de Nederlander zich weer bewijzen in Spanje, waar zijn contract nog tot medio 2026 doorloopt.

Danjuma scoorde vorige week tegen Atlético Madrid ook al en deed dat tegen Sevilla opnieuw. Hij had vrijdagavond één minuut en vijftien seconden nodig om het doel te vinden. Mogelijk dat Danjuma zich zo voor het sluiten van de transfermarkt in de kijker speelt van andere clubs, vanwege zijn vorm.

De gelijkmaker viel nog vlak voor rust. Een lange bal van achteruit van oud-Ajacied Lucas Ocampos kwam terecht bij Dodi Lukébakio, die niet twijfelde en verwoestend uithaalde. Het had er alle schijn van dat Sevilla en Villarreal een punt aan de wedstrijd over zouden houden, maar daar stak Ayoze Pérez in de 95ste minuut een stokje voor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.