Domper voor Ten Hag: United-basiskracht 'enkele weken' langs de kant

Reacties

Harry Maguire staat enkele weken aan de kant bij Manchester United. De 31-jarigeverdediger had zijn basisplaats net weer terug, maar een blessure gooit roet in het eten voor hem en Erik ten Hag.

Domper voor Ten Hag: United-basiskracht 'enkele weken' langs de kant
© Pro Shots

Afgelopen weekend ging het mis voor Maguire. De verdediger stond in de basis tijdens het duel met Aston Villa (0-0), maar moest zich in de rust laten wisselen. Even daarvoor moest Maguire nog door het medische team van United naar de kant worden gedragen. Het zag er al niet goed uit, maar nu bevestigt de Engelsman dat hij een blessure heeft.

Wat Maguire precies voor blessure heeft opgelopen is niet bekend, maar het heeft alle schijn van de hamstring. Naar die zone van zijn lichaam greep de Engelsman afgelopen zondag namelijk. Maguire rept op Instagram van 'een paar weken' afwezigheid.

Wat het zuur maakt voor Maguire en Ten Hag, is dat de speler net zijn basisplaats weer terug had. Maguire leverde een goede week af met onder meer de late gelijkmaker in het uitduel van Manchester United met FC Porto in de Europa League (3-3) en zijn aardige optreden tegen Aston Villa. Maguire en Jonny Evans kregen op Villa Park de voorkeur boven Matthijs de Ligt en Lisandro Martínez.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.