'Doorbraak in onderhandelingen: Barcelona wil Lewandowski snel presenteren'

Reacties

Het lijkt erop dat de transfer van Robert Lewandowski naar Barcelona alsnog zijn beslag gaat krijgen. De Catalanen zouden de 33-jarige aanvaller komende maandag willen presenteren.

'Doorbraak in onderhandelingen: Barcelona wil Lewandowski snel presenteren'
© Imago

Barcelona en Bayern München onderhandelen al maanden over Lewandowski en donderdag zou het tot een doorbraak zijn gekomen, meldt onder meer het Poolse Meczyki. Komend weekeinde moeten de laatste plooien worden gladgestreken.

Het is goed mogelijk dat Lewandowski, die Chelsea en Paris Saint-Germain links laat liggen, er zaterdag al niet meer bij is bij de nieuwe teamfoto van Bayern. Het is de bedoeling dat hij vervolgens ook niet meereist naar de Verenigde Staten, maar naar Barcelona vliegt om daar zijn handtekening te zetten onder een contract voor drie jaar.

Barcelona heeft volgens Bild een nieuw bod uitgebracht rond de vijftig miljoen euro. Daarmee lijkt Bayern dus akkoord te gaan. Barcelona-voorzitter Joan Laporta werd vrijdag om een update gevraagd: 'Ik heb niets te zeggen over Lewandowski. Ik ga niets zeggen over deze onderhandelingen. We moeten Bayern respecteren. Ik respecteer Bayern zeer en Lewandowski is hun speler.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.