Dordrecht vecht zich na ongekende keepersblunder terug naar een remise

Reacties

FC Dordrecht en ADO Den Haag hebben zaterdagmiddag elk een punt overgehouden aan hun onderlinge wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Het met afstand meest opmerkelijke moment viel te noteren bij de 0-1 voor de Haagse bezoekers.

Dordrecht vecht zich na ongekende keepersblunder terug naar een remise
© Pro Shots
FC Dordrecht
FC Dordrecht
1 - 1
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Aan de Krommedijk hielden de beide Zuid-Hollandse clubs elkaar mooi in evenwicht, totdat de Belgische doelman Liam Bossin vreselijk in de fout ging. De anders zo betrouwbare sluitpost verwerkte een ongevaarlijk afstandsschot op zeer slechte wijze, zodat Daryl van Mieghem de bal tot zijn stomme verbazing vanaf een paar meter in een leeg doel kon tikken. Het ergste van al: als Bossin niks had gedaan, was het schot ruim naast gegaan.

Halverwege de tweede helft trokken De Schapenkoppen de stand gelijk. Na een fijne steekbal kwam Lorenzo Codutti vrij voor het Haagse doel, en de Italiaanse invaller prikte prima binnen. Daar bleef het bij, al kregen beide ploegen in de allerlaatste minuut nog een enorme kans om te winnen. ADO heeft zijn tweede gelijkspel op rij te pakken, het Dordrecht van Melvin Boel staat nu op vier punten.

Volgende week moet Dordrecht naar Wijdewormer, op maandagavond wacht Jong AZ. ADO krijgt op de vertrouwde vrijdagavond het gedegradeerde FC Volendam op bezoek in het Bingoal Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.