Drama voor Osimhen: plek in selectie en rugnummer 9 kwijt

Reacties

Victor Osimhen is uit de selectie van Napoli gezet. De spits maakte geen transfer, maar de club heeft met Romelu Lukaku wel al een vervanger in huis gehaald.

Drama voor Osimhen: plek in selectie en rugnummer 9 kwijt
© Pro Shots

Osimhen (25) maakte maanden geleden al duidelijk dat hij toe was aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. De afkoopsom van 130 miljoen was clubs te gortig en daarom moest er onderhandeld worden. Paris Saint-Germain trok zich terug vanwege de financiële eisen. Ook het Saoedische Al-Ahli was met Osimhen bezig. De Nigeriaan kon veertig miljoen euro per jaar verdienen, maar Napoli wees zeventig miljoen euro af. Uiteindelijk ging Al-Ahli er met Ivan Toney vandoor.

Chelsea meldde zich voor de tweede keer voor Osimhen, maar ving opnieuw bot omdat het aangeboden contract ruim twee keer lager is dan hij nu in Napels krijgt. Napoli en Chelsea waren het al wel eens. De transfermarkt in de grote landen is dicht, dus moet Osimhen hopen op een lokroep uit Saoedi-Arabië. Napoli heeft met Lukaku ondertussen al een andere spits gehaald en dat heeft grote gevolgen voor de Nigeriaan. Hij is uit de selectie gezet en is het rugnummer 9 kwijt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.