Driouech met halfjaar vertraging alsnog naar PSV

Reacties

Couhaib Driouech heeft zijn transfer naar PSV met een halfjaar vertraging alsnog te pakken. De Eindhovenaren hebben de komst van de 22-jarige buitenspeler zondagavond bevestigd. Driouech heeft bij PSV een contract getekend tot 2029. 

Driouech met halfjaar vertraging alsnog naar PSV
© Pro Shots

VI meldde eerder dat Excelsior ruim drie miljoen euro ontvangt voor Driouech, die tijdens de winterse transferperiode al op weg leek naar Eindhoven. Een akkoord werd destijds niet bereikt, mede omdat Excelsior de degradatiestrijd wilde aangaan met de jeugdinternational van Marokko.

De Kralingers degradeerden echter alsnog en kunnen de Driouech-miljoenen nu goed gebruiken om de gederfde inkomsten op te vangen. 'Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen', aldus Driouech op de clubkanalen van PSV over zijn overstap.

Met de vleugelflitser heeft PSV eindelijk een vervanger binnen voor Yorbe Vertessen. De Belgische buitenspeler vertrok vorige winter naar Union Berlin. 'Door zijn snelheid en techniek kan hij kansen creëren en afronden', aldus technisch directeur Earnest Stewart. 'Hij heeft bij Excelsior bewezen dat hij onder druk kan presteren en ook dan zijn stempel op wedstrijden kan drukken.'

Bekijk op VI PRO een video-analyse van Couhaib Driouech:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.